Livet Som Öviksbrutta

Alla inlägg under mars 2013

Av Nattis - 21 mars 2013 23:34

Imorgon blir de äntligen fredag igen och då blir det stan med den bästa! Min fina vän Elina. Blir att boka klipptid imorgon med tänkte klippa mig på lördag innan Earth Hour! Vill ju va fin så. Hoppas ja får tur. Har haft en hemsk dag fick en utskällning av en lärare som heter duga för ingenting. Alltså arg blev jag.. Har tankar om nån med! Tack Elina för att du alltid finns där när man behöver prata med dig! En vän som du har inte många! Nej godnatt nu. Ny dag med nya möjligheter så godnatt :)!!

Kram Nattis <3

Av Nattis - 20 mars 2013 23:11

Nu på lördag blir de att gå ner på stan och kolla in årets Earth Hour från 20.30 till 21.30 Andreas Johnson kommer vara där i år jippi! Ser fram emot på underhålningen och de den natten lite mysigt med ju! Hade kul sist när ja gick i de mörkret. Var bara inte där i fjol i tanken på att ja hade mycket i tankarna som var jobbigt bara. Blir relativt iriterrad av att ens tänka på de som var då. Men i år så ska denna kväll inte bli glömd! Hoppas bara ja får med mig några vänner så! Annars så når ni mig på alla möjliga sätt. Har haft en suppertrevlig och fin dag idag med mina vänner! Mitt migränn har börjat minskat och de är ju skönt de nog. Har mestadels haft grundämnen idag! Och musiken ägde idag vill ja ju säga med! Inklusive mitt snöbad idag i linnet ju! Nästa gong dycker ja bara i bh och byxor när de gäller snön. Nej om man inte ska ta och förrsöka sova nu. Godnatt mina fina och fantastiskt underbara läsare :)!!

Kram Nattis <3

Av Nattis - 19 mars 2013 12:41

Har extremt ont i huvudet leds och trött.. Jobbar i köket idag och kan säga som så att idag har jag gjort mintchokladpudding med polkakross i grädden mums! Och så har jag gjort advocado röra till förrät vid lunch. Var potatis och något fiskaktigt med. Nu ska ja fortsätta vila min rast slutar väll om ca 20 min. Bloggar senare efter skolan :).

Kram Nattis <3

Av Nattis - 18 mars 2013 19:16

De värsta som finns är mobbing. Har blivit så mobbad själv en gång i tiden.. Hatar mobbing! Blir mobbad än ibland på nättet ibland öppet.. Men de är inte lika ofta de händer! Tycker mer synd om den här Linn Nyman som tog sitt liv pågrund av den här jävla mobbingen! Förstår inte vissa hur illa dom gör andra bakom skärmen?! För mig ni som mobbar folk kom ihåg man glömmer aldrig en mobbares ansikte.. Om man mobbar folk tills dom tar livet av sig som Linn Nyman nu gjorde att hon hoppade framför ett tåg! Förstår inte ni jävla mobbare vad ni har gjort eller?! Ni är fan riktiga jävla mördare! Ni kommer få sota och få ett jävla hrlvete och känna skuld och pngest till de ni gjorde tro mig ja vet! Om ni inte känner nånting så kan ni lika gärna fucka er åt helvetet! Hon var fan yngre än mig och valde att avsluta sitt liv.. Ni som kallar henne ful borde fan va jävligt äckligt blinda! Hon var de vackraste ja sett! Hon såg bara helt jävla slutkörd ut efter detta.. Hon var värd ett bra liv lika mycket som jag och alla andra! Må denna stackare få vila i frid nu! Hon är värd att få frid nu. Ja började rakt gråta över ett videoinlägg hon la ut på nättet som bevisa hur dåligt hon mådde. Att gå på nån och ens familj är jävligt fegt :(!!

Kram Nattis <3

Av Nattis - 18 mars 2013 18:50

Har haft en galen dag med mina vänner idag. Lika kul som vanligt! För nästan 8-9 månader sen satt ja och grätt! Då hade jag Magnus i tankarna och nu har ja gått vidare helt. Fast ibland så undrar ja vad du gör nu för tiden?? Igår dog mitt ex mamma.. Så sjukt tråkigt har försökt peppa honom hela morgonen så gott de går! Bryr mig om honom lika mycket som alla andra. Träffar alltid på och blir kär i folk som haft de ett sju jävla helvetes liv. Men de kan ja inte rå för tycker sådana människor som har haft de ett hemskt liv är spännande. Dom är ju även värd de bästa! De var som idag när Elina frågade mig om ja fortsatte träffa Johan men ja sa nej. Att ja var leds och orkar inte ha kille just nu ja tänker först på framtiden innan jag skaffar mig någon att dela min glädje och sorg med! Idag fyller värdens bästa styvmor 22 år! Och lillebror lukas är redan en vecka och 4 dagar. Känns helt otroligt glad att den lilla stollen dök upp i ens liv. Mitt sätt att bearbetta mycket. Är så glad att ja inte sa saker till dig i Juli Augusti till dig när du sov hos mig! Men men de var då de.. Idag lever ja på kärleken till familjen och vännerna. Är mer stabilare som kvinna innom mig :).

Kram Nattis <3

Av Nattis - 17 mars 2013 14:57

Fy fan så hemskt min tvättkorg svämar över! De har bara gått en vecka?! Fast när man är tjej så byter man mycket kläder.. Fast de beror ju på i know i know.. Lyssnar på min favoritmusik med Ke$ha just nu som ja väntar på att tvätten ska bli klar! Fult öss här hemma som man säger. Funderingar och tankar kring om vad vissa har för sig just nu med. Soligt och fint väder är det med idag! Fixade även studentkläningen igår så himla skönt de ju! Samt en födelsedagspressent till världens finaste styvmor igår. Undra vad de blir för midag ikväll tro? Jaja de får ja väl se! Spannar runt efter lägenheter också. Antingen blir de att ja har stor chans att bo på Valhalla där ja bor nu eller i Gullänget på Ekvägen inärheten av mammas gamla område på Fågelsångsvägen! Får se men ja har ju haft samma otur än vad ja velat ha.. Men håller tummarna som fan efter att få tag en bra lägenhet just nu! Vill helst ha den som är på Valhalla nära min familj och det. Snart lär väl tvättmaskinnerna va klara! Ha en fin söndag allesammans. Ny skol/arbetsveka att jobba hårt för imorgon!

Kram Nattis <3

Av Nattis - 14 mars 2013 23:04

Lyckad dag.. Har haft kompisproblem idag.. Inte alls så kul.. Har respekt för vissa kompisar när dom är på dåligt humör! Men annars har dagen varit bra! Kul idrott på morgonen fria aktiviteter. Blev tenis på de och bädminton så kul! Sen så snackade vi om 50-60 talet. Gjorde goda bagetter i köket idag. Sjukt nöjf över det! Imorgon är de äntligen freda härligt. Blir kanske ner mot stan då. Nej dags att sova så godnatt :)!!

Kram Nattis <3

Av Nattis - 13 mars 2013 23:26

Har haft en upp och ner dag är så trött på allt bråk hit och ditt med vissa vänner. Skönt att veckan nästan är slut! Är så trött och leds.. Blir att handla paket på fredan om inte lördan? Styvmor flyller ju år nu på måndan. Jaja! Ont i ryggen som fan jobbigt att va lång samtidigt att vara lite tung.. Imorgon är de iallafall torsdag idrott på morgonen och köket efter lunchen. Skulle sova i nordmaling till helgen men ångrade mig itanken på att ja hade glömt att ja har en hel del sysslor att göra. Skolan har iallafall blivit lyxigare de tar äntligen kort i caféterian! Nä lika bäst att sova nu om ja ska orka med morgondagens äventyrr! Lillebror har varit ganska tyst i två dagar nu. Han är relativt duktig. Nääee lik bäst att sova nu då! Godnatt gott folk :)!!

Kram Nattis <3

Presentation


Hejsan hoppsan heter Natali men kallas Nattis! Är en 93:a född den 5 maj bor i Örnsköldsvik. Har två katter och en kille som ja har ett distansförhållande med! Bara att läsa på om ni är intresserad av att läsa om mig!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27
28
29 30
31
<<< Mars 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards