Livet Som Öviksbrutta

Alla inlägg den 7 mars 2013

Av Nattis - 7 mars 2013 22:45

Haft en fin dag med fint skoterväder idag. Är fan relativt leds på att vara här. Trotts att de är fint på landet men det är en massa annat som stör! Fick god lax till middag med.. De är ganska mycket bråk här just nu. Är så jävla trött på att sitta här vill hem! Saknar pappa och de! Men de fattar inte vissa! Vill tvätta och klippa mig innan skolan och de. Hatar att må så här dåligt som ja gör nu inte har man nära till något här heller. Hoppas man får komma hem fortare än kvick! Första gången på länge som jag är här och de blir samma skit. Vill bara hem orkar inte med allt jävla bråk just nu! Blir att sitta och prata med syrran en stund innan vi ringer honoms kille på skype! Ha en fin kväll allesammans!

Kram Nattis <3

Av Nattis - 7 mars 2013 01:52

En helt jävla otrolig dag med skotern. Syrran och ja körde minnst i en halvtimme var! Hemskt va de stormar här i norrland.. Man såg ju knappt hur man körde! Blev en stunds körning sen sprang vi bara gärnet in.. De vart kyckling och ris och currysås till middag. Och kladdkaka efter dagens skotertur! Blev skinka till kvällsfika. Hadde kul och lyssnade på syrrans och Jonnies trevliga skypesamtal idag och ikväll! Dom var verkligen kul! Sen har man sett lite gv och duschat lite. Fatfar vissa en häftig fågelbok han hade med olika fågelljud i häftigt. Sen har ja försökt hela dan från morgon till kväll att lösa kuben och de går åt helskotan! Kommer ingen vart med den. Farmor och farfars katt är gudomligt mysig älskar Pia! Jaja lika bäst att sova. Godnatt och sov gott allesammans. Om man ska orka med dagens skotertur imorgon :)!!


Kram Nattis <3

Presentation


Hejsan hoppsan heter Natali men kallas Nattis! Är en 93:a född den 5 maj bor i Örnsköldsvik. Har två katter och en kille som ja har ett distansförhållande med! Bara att läsa på om ni är intresserad av att läsa om mig!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27
28
29 30
31
<<< Mars 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards