Livet Som Öviksbrutta

Alla inlägg under februari 2013

Av Nattis - 6 februari 2013 22:54

Min dag har varit toppen.. Pizza till lunch och beröm på praktiken känns ju underbart! Sen ikväll har de hänt lite grejer. Syrran är så kul att bråka med ibland. Blev pirråg och potatissallad och något köttigt till mums! Sen idag höl ja på att halcka ihjäl mig alltså imorse! Först igår plumsa ja i snön och nu är de som bambi på hal is! Så trött och sp leds såg på "Farmen" och fotboll Sverige mot Argentina vet ej hur allt sluta för de andra ville se "Edterlyst"! Sen var de kvällsfika och nu så ska ja iallafall försöka att vara duktig på att sova! Godnatt mina fina läsare :)!!

Kram Nattis <3

Av Nattis - 4 februari 2013 23:18

Börjar bli arg nu! Hur tusan kan du bara prata om de som varit?! Och att du inte ens förstår vad det är ja förklarar för dig märks rätt så tydligt?! Gahhh fan.. Har funderat rejällt nu du är nog inte den rätta för mig.. Har äntligen insett det. Trotts att ja kanske är rätt för dig just nu.. Förstår hur en vis person kände de när ja var på som en hök.. Tråkigt att ja bara inte kan ha kontakt med honom för han var så lättatt prata med. Även att få råd och diskutera med.. Vi förstod ju varann så bra! Jaja de kommer flera tåg! Den tiden är förbi nu! De ja har haft med dig glömmer ja aldrig. Bara att gå vidare nu. Ne dags att sova ska upp 06.00 till praktiken då, så natti natti bloggen :)!!

Kram Nattis <3

Av Nattis - 3 februari 2013 02:33

Tyckte de var rätt vinnare som åkte till finalen! David Lindgren och YOHIO! Fick en ny favorit som påminer om min favoritgrupp Tokio Hotel alltså de var YOHIO fy fan så ja ryste! Så bra var det! Specielt för jag som gillade och avgudade musiken som bara den! De är verkligen min typ av musik iallafall även stilen och sättet dom rör sig på är underbart. Kollade även på filmer två stycken nerladdade filmer! De var "The Dinosaur Project" grymt bra film och så spännande och "Lawless" lika spännande fan så kul de var att se iallafall! Snart dags att sova.. Fyndade idag en penväsare till mitt smink! Och så finderar ja ens på om ja vågar satsa på dig just nu? Ja menar nu när du bara håller på med mina vänner.. Känner mig värdelös.. Och är så trött på att vissa inte frågar något om mig utan tar mig förgiven! Leds på såna killar med. Du pratar bara om kärlek istället för att fråga om min dag tex? Väntar tills ja får träffa dessa killar från Stockholm och Malmö. Dom verkar kanske klokare när de gäller ens framtid? Dom verkar ju intresserad och bry sig om en. Jaja lika bäst att sova ut om ja ska orka med min sista ledighet? Fattar bara intexvarför helgen ska vara så förbannat jävla kort egentligen! Godnatt mina fina och underbara läsare :)!!

Kram Nattis <3

Av Nattis - 2 februari 2013 12:21

Ikväll var ja på dansen. Har dansat i 8 tim helt lack just nu! Dansade till Voyage, Expanders & Dreams så gryma de var! Tack Jessica och Elina samt Christer för en rolig kväll! Kommer sova gott nu efter pappas goa kvällsmat. Har ändå haft en rolig kväll. Är bara lite besviken på du slm var min vän du tog min favokille ifrån mig! Jaja inte så mycket ja kan göra åt.. Hade varit en helt annan fema om vi var tillsammans. Men har verkligen starka känslor för dig! Det är bara dig och ingen annan ja vill ha! Du gav mitt liv en förändring! Får vänta till Malmö och Stockholms killen. Säger det klick då så säger det klick. Får ja hoppas :).

Kram Nattis <3

Presentation


Hejsan hoppsan heter Natali men kallas Nattis! Är en 93:a född den 5 maj bor i Örnsköldsvik. Har två katter och en kille som ja har ett distansförhållande med! Bara att läsa på om ni är intresserad av att läsa om mig!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13 14
15
16 17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards