Livet Som Öviksbrutta

Alla inlägg under februari 2013

Av Nattis - 16 februari 2013 00:20

Har pratat med med en kille som heter Texas han verkar skitintresserad av mig hjälp! Han är verkligen urgullig när vi snacka i telefon så kändes allt verkligen rätt! Men ja vet ju vad min familj tycker.. Men dehär kan ingen styra.. Vi löser steg för steg som sagt! Imorrn blir de ut med en kompis på stan. Ta en fika och spana runt litegrann. Känner mig på gladare humör just nu! Sisst ja var kär var i en kille som heter Magnus från Uppsala! Kanske nu Texas från Malmö! Texas lär nog ha bättre bakgrund i jämfört mot Magnus tyvärr. Nä lika bäst att sova om ja ska orka med morgondagen. Så godnatt och sov gott :)!!

Kram Nattis <3

Av Nattis - 14 februari 2013 23:04

Har haft en kanondag fick coklad och kort på alla hjärtans dag! Så lycklig har garanterat jobb efter sommaren. I komunhuset på konferensen. Vill bara studsa i glädjerus. Känns som om ja har svårt att tro att ja kommer finna kärleken.. Fattar inte varför ni gör såhär mot mig?? Börjar tro en massa om mig själv.. Och det känns verkligen fel! Du lärde mig att tro på mig själv! Varför gör ja inte de? Bra fråga.. Ska nog ta tag i livet som sagt ibland verkar ja ju verkligen känna stress om att finna kärleken! Borde vara galet lugn just nu istället.. Känner mig färdig. Fredag imorgon skönt hoppas tränings värken släpper nån gång bara. Äcklig lunch var de idag och har bara måt nå djävulskt illa ja inte fan är det min dag heller! Hatar illamåendet.. Leds och trött som bara den. För de är inte alls min dag idag. Hoppas på en bättre dag imorgon. Orkar inte alls att promenera pågrund av den här jävla värken.. Känns stressigt! Jaja.. Godnatt som sagt och hoppas alla haft en mysig alla hjärtans dag och varit lycklig och nöjd :)!!

Kram Nattis <3

Av Nattis - 13 februari 2013 23:10

Har haft IOS (Individ Och Samhälle) träffa Modo hockeys fystränare han hete Jocke! Grymt kul hade mjölksyra i hemla kroppen efter dagens hårdträning! En timmas hårdträning sen var man helt färdig! Sen åt vi på Victory i Arenan med. Tog någon typ av pasta med kötfärsgryta. Sen efter de så kollade vi in när Modo hade träning så himla kul. Sen fick vi göra nåra uppgifter. Sen fick vi träffa nån som berättade om driften av arenan och fick en härlig rundvisning på arrnan. Häftigt när de prata om sportbarerna resturangen och loger så himla intressant allt var! Har iallafall haft en kanondag och slutade med att ja gick på stan me några kompisar! Sen när ja kom hem så somna ja direkt på sängen! Träningsvärk i hela kroppen! Lika bäst att sova nu och tagga för praktiken imorgon! Även alla hjärtans dag imorgon så godnatt allesammans :)!!


Kram Nattis <3

Av Nattis - 13 februari 2013 00:22

Är kär i två killar båda är ju lika underbara fast på olika viss. Älskar dom lika mycket! Känns jobbigt vill inte va en hjärtekross.. Imorgon blir de skolan har IOS heldag så då slipper ja undan från praktiken! Älskar min praktik. Ska iallafall paka idrottskläder imorgon. Undra om vi ska tränna på Fjällrävens Center? Har ingen anning! Skar mig på spisen idag på arbetet! Fråga mig imtr hur ja lyckades utan de bara hände typ! Haha.. Rena rama självmord blod överallt när ja klantade mig! Trött som fan just nu ska orka upp och klara morgondagen med! Ny dag med nya möjligheter just nu.. Så godnatt :)!!

Kram Nattis <3

Av Nattis - 11 februari 2013 23:25

En atbetskamrat gick bort igårnatt.. Tråkigt. Är så förvirrad! Har fått känslor för nån som är två år yngre än mig och har samma efternamn som min första kärlek och han börjar på samma bokstav med! Läskigt! Imorgon har ja tvättstugan. Kul ska de bli. Han ja var riktigt kär i som var min första riktiga kärlek han heter Magnus och den som kanske Blir min andra riktiga är nog Max! Men han har samma sätt som Magnushar på att skriva ganska så läskigt! Trotts att ja skulle tycka om dig och respektera och acceptera dig som du är! Du påminer verkligen om honom! Jaja lik bäst att sova! Godnatt :)!!

Kram Nattis <3

Av Nattis - 10 februari 2013 23:49

Idag fylde min pappa 44 han känns ju ändå som en ungdom! Mycket presenter fick han och en hel del skoj me familjen. Du var verkligen värld denna underbar dag idag pappa! Gott hembakt fika han gjort och hans godda hemagjorda smörgåstårta mums! Vad hade ja varit utan dig? Inget! Finns ingen som är lika bra och kan ersätta dig som pappa! Du är världens bästa pappa för mig och syrran! Var glad att ja fick träffa farmor och farfar idag. Samt syrrans kille. Vi hade iallafall en kul familjekväll tillsammans med en massa skratt! Tror ja börjat tro på kärleken igen. Längtar galet mycket efter att få träffa den som ja har samma personlighetskemi med! Så kul att ha träffat nån som gör de ja gör! Nån som till och med känner det ja känner och vi kan respektera varan! Trotts avståndet. Tråkigt att linköping är längre till än uppsala var.. Jaja tiden verkar få utvissa sig och man får som sagt vänta och se om allt käns detsamma då vi ses kanske. Lika bäst att försöka sova just nu kanske. Godnatt och sov så gott bloggen :)!!

Kram Nattis <3

Av Nattis - 9 februari 2013 01:03

Praktiken idag var toppen. 3 veckor kvar av min praktik innan sportlovet. Såg film med arbetskamraterna. Det var "Beverly Hills Chihuahua 2" så rolig barnfilm men söt! Sen när ja kom hem lyssna ja på YOHIO och tog de lugnt! Sov i cirka en timma. Sett gladiatorerna ätit pappas goda Amerikanska sallad, glas på det med godsaker till. Set filmen "KnockOut" med pappa och styvmor. Ne lika bäst att sova om ja ska orka med morgon dagen. Så godnatt :)!!


Kram Nattis <3

Av Nattis - 7 februari 2013 23:38

Var i skolan och fick min ledighetsansökan! Nä då blir de ingen Malmö fyfan.. Har haft en strullig dag på praktiken.. Trött nu iallafall.. Lärarna blev nog glad över att se mig idag! Tror jag? Känner mig deppig. De finns en person som alltid gör mig glad och det är du Olle som ja alltid kallat för bror! Du gör mig stark många gånger! När ja flyttar hemifrån hoppas ja du kommer träffa mig oftare då! Fredag imorgon och då är syrran hos killen sin över helgen! Blir kanske att träffa nåra kompisar i helgen. Känslan när man inte hittar den rätta.. Trött på aty va ett andrahandsval för killar! Pappa fyller år på söndag ska dela på en present me syrran! Gid middag ikväll Penis pasta med köttfärssås mums! Ajaaa godnatt bloggen :)!!

Kram Nattis <3

Presentation


Hejsan hoppsan heter Natali men kallas Nattis! Är en 93:a född den 5 maj bor i Örnsköldsvik. Har två katter och en kille som ja har ett distansförhållande med! Bara att läsa på om ni är intresserad av att läsa om mig!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13 14
15
16 17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards